We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Bruschette met een guacamole van asperges en tijgergarnalen

  • 4 pers.
  • 15 min
  • 02 min
  • goedkoop
  • gemiddeld
Bruschette met een guacamole van asperges en tijgergarnalen

Ik kook!

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Pureer in de keukenmachine de asperges met het limoensap, de sjalot, de Spaanse peper, de tomaat en de koriander. Voeg zout en peper toe. Dek de guacamole van asperges af met aluminiumfolie om verkleuring te voorkomen. Zet koel.
  2. Bestrijk de sneetjes stokbrood met de olijfolie. Bak gedurende 2 minuten goudbruin in de oven.
  3. Werk de bruschette de bruschette met de guacamole en de tijgergarnalen.

Tip

Handig om te weten:
Guacamole is een Mexicaans gerecht dat bereid wordt met avocado's.