Courgettevelouté met escargots

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 8 courgettes
  • 3 dozijn escargots in blik
  • 40 cl verse room van Pâturages
  • 15 g ongezouten boter van Pâturages
  • 1 el mosterd van Bouton d’Or
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 teentje look
  • 3 takjes peterselie
  • peper en zout van Cigalou
  • garnering: enkele croutons

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Pel en hak de look. Was de courgettes en snijd ze in schijfjes.

  2. Bak de courgettes in olie en zet ze onder water. Kruid met peper en zout. Laat 30 min. sudderen. Mix vervolgens met mosterd en room. Houd warm.

  3. Bak de escargots met de gehakte peterselie in boter tot ze warm zijn.

  4. Giet de soep in het bord en voeg de escargots toe.

Tips

garneer met goudbruine croutons en een fijn courgettereepje.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.