Gekruid rundergebraad

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1,5 kg rundergebraad
  • 2 rode pepers
  • 2 tomaten
  • 1 tl komijn van Cigalou
  • 1 tl paprika van Cigalou
  • 500 ml olijfolie van Bouton d’Or

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Maak de Spaanse pepers en tomaten leeg voor de marinade en snij ze in 4. Doe de stukken in een hakmolen en voeg een paar druppels olie toe, om een papperige textuur te verkrijgen.

  2. Giet de olijfolie in een bewaarschotel en doe er de peperpuree, het komijn en de paprika bij.

  3. Leg het gebraad in de schotel en draai die aan elke kant zodat hij goed doordrenkt is met marinade. Zet de schotel 12u in de koelkast.

  4. Verwarm de oven voor op thermostaat 5 (150°).

  5. Leg het gebraad in een ovenschotel. Zeef de marinade en vang de peperpuree op.

  6. Besmeer de boven- en onderkant van het gebraad met de puree en zet de schotel onderaan in de oven. Bak 15 minuten aan elke kant.

Tips

U kunt het gebraad serveren met schijfjes ananas en bananen die u goudbruin in de pan hebt gebakken in een klontje boter.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.