Half gebakken zalm met twee mosterdsoorten

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 zalmfilets
  • 1 eetl. mosterd met dragon
  • 1 eetl. mosterd op oude wijze Bouton d’Or
  • 2 eetl. zure room Pâturages
  • 20 g boter Pâturages
  • 50 g kappertjes Bouton d’Or
  • 1 eetl. Xeresazijn Bouton d’Or
  • Zout, peper Cigalou
  • Houten spiesjes

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Snijd de zalm in grote blokken, kruid ze met peper en zout.

  2. Bak ze heel snel, gedurende 1 min. in hete boter. De kern moet bijna rauw blijven. Houd de zalm warm.

  3. Verwijder het vet uit de pan. Giet er de azijn in en laat deze lichtjes inkoken. Voeg de mengeling van de twee mosterdsoorten en de room toe. Draai het vuur uit zodra je de eerste kookbubbels ziet verschijnen.

  4. Serveer de zalmblokken op houten spiesjes en overgiet ze met de saus. Bestrooi ze met wat kappertjes en dien ze meteen op.

Tips

Dit recept combineert prachtig met gekookte aardappelen omdat deze de zure smaak van de mosterd perfect absorberen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.