Hamburger van het huis

Makkelijk
25 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 of 2 uien
  • 1 of 2 tomaten
  • Enkele blaadjes sla
  • 4 dunne plakjes cheddar Pâturages
  • Provençaalse kruiden Cigalou
  • 4 hamburgerbroodjes Chabrior
  • Ketchup, mosterd Bouton d’Or
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Meng met de hand het gehakt met het ei, de gehakte ui, de peper, het zout en de kruiden. Vorm 4 redelijk platte hamburgers van dit mengsel

  2. Leg ze op de barbecue en draai ze regelmatig om tot ze gaar gebakken zijn.

  3. Snijd de hamburgerbroodjes in twee en rooster ze ook op de barbecue. Leg als ze warm zijn een plakje kaas op elke helft en laat smelten.

  4. Leg hierop de hamburger en voeg een blaadje sla, een schijfje tomaat, een uiring, ketchup en mosterd toe.

Tips

Om deze hamburgers echt op z’n Amerikaans te eten, kunnen ze worden geserveerd met maïskolven. Bak ze in papillot op de barbecue, met wat boter en zout.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.