Kalkoenbrochettes en mangocompote

Makkelijk
75 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kalkoenlapjes
  • Het sap van 1 citroen
  • 1 sjalot
  • 30 g boter Pâturages
  • 2 takjes peterselie
  • 1 takje koriander
  • 1 el korianderzaadjes3 mango’s
  • 5 el olijfolie Bouton d’Or
  • 1el geraspte gember of gemberpoeder Cigalou
  • Espelettepeper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 60 min
  1. Snijd de kalkoenlapjes in linten en leg ze in een schotel.

  2. Bereid de marinade door de olie, het citroensap, de sjalot, de gehakte peterselie en koriander, de geplette korianderzaadjes, de gember en het zout te mengen. Giet dit mengsel over de kalkoenlintjes. Dek af met vershoudfilm en zet in de koelkast. 

  3. Schil de mango’s en snijd ze in blokjes. Bak ze in de warme boter, zout lichtjes, voeg wat espelettepeper toe, meng en laat 5 à 6 minuten garen. 

  4. Prik de kalkoenlintjes op houten prikkers, leg ze op een bakplaat en bak onder de grill gedurende 6 à 7 minuten. 

  5. Keer ze 2 of 3 keer om en overgiet ze opnieuw met de marinade.

  6. Serveer warm met de mangocompote.

Tips

Week houten prikkers vooraf in koud water, om te vermijden dat ze verbranden.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.