Kleurrijke samenstelling met maatjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 maatjesfilets
  • 2 rode bieten van Saint Eloi
  • 2 aardappelen
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 2 eieren van Moisson
  • Ongeveer 1/3 kopje mayonaise van Bouton d’Or
  • Enkele korianderblaadjes
  • Peper

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 80 min
  1. Kook de aardappelen en laat afkoelen. Schil en prak ze grof.

  2. Snij de bieten in staafjes.

  3. Schil en rasp de wortel.

  4. Pel de ui, bewaar enkele ringen voor de versiering en hak de rest fijn.

  5. Kook de eieren en prak ze grof.

  6. Snij de maatjes in stukjes.

  7. Plaats een rond vormpje op elk van de 4 borden en breng laagjes aan in de volgende volgorde:

  8. aardappel, mayonaise, maatjes, uien, mayonaise, hardgekookte eieren, wortel, mayonaise, biet en nog wat mayonaise.

  9. Druk alles goed aan met de onderkant van een lepel en zet minstens 1u in de koelkast.

  10. 10. Neem bij het serveren het vormpje voorzichtig weg, geef een draai aan de pepermolen en versier met enkele uiringen en versnipperde koriander.

Tips

Tip: dit recept kunt u ook klaarmaken met gerookte haring als het maatjesseizoen voorbij is.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.