Terug

Millefeuille van komkommer en ricotta

  • 4 pers.
  • 1 h 30 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Millefeuille van komkommer en ricotta

Ik kook!

  1. Spoel de komkommers, snij er de 2 uiteinden af en snij elk in twee identieke blokken. Snij in dunne, allemaal gelijke plakjes.
  2. Bewaar de resten van de komkommer, verwijder de pitjes en de schil en hak alles fijn.
  3. Vermeng dit komkommervlees onder de verse kaas en voeg bieslook, peper en zout toe.
  4. Mix de olijven met de honing en de olie.
  5. Stel uw millefeuille samen: begin met een plakje komkommer, strijk dat in met kaas, leg er nog een plakje komkommer op en bestrijk met de gemixte olijven. Wissel de lagen af en eindig met een plakje komkommer.
  6. Plaats in de koelkast en versier vlak voor het opdienen met kaas, olijven en bieslook.

Tip

Tip: u kunt enkele kappertjes onder de gemixte olijven roeren, of enkele blaadjes munt toevoegen aan de verse kaas.