Terug

Panna cotta met foie gras en mangochutney

  • 4 pers.
  • 30 min
  • 30 min
  • gemiddeld
  • gemakkelijk
Panna cotta met foie gras en mangochutney

Ik kook!

  1. Mangochutney: Bereid de chutney door de azijn te verwarmen met de suiker. Voeg de geschilde en in kleine blokjes gesneden mango toe, samen met de rozijnen, de geraspte gember en het piment. Zet 40 tot 45 minuten op een zacht vuur en roer regelmatig. Laat afkoelen.
  2. Panna cotta met foie gras Bereid de panna cotta door de gelatinevellen te weken in koud water. Mix de foie gras, voeg het mengsel van room en warme melk toe, de uitgeknepen gelatine en kruid met peper en zout.
  3. Giet in de glaasjes, verdeel de chutney erover en versier met de platte peterselie.

Tip

Houd een beetje chutney opzij om te versieren.