We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Pizza met worst, bacon en kaas

  • -
  • 05:00 min
  • 20:00 min
  • Goedkoop
  • Gemakkelijk
Pizza met worst, bacon en kaas

Ik kook!

  1. Rol het pizzadeeg uit over de ovenplaat (met bakpapier)
  2. Snij de gebakken worst in schijfjes en het bacon in stukken.
  3. Pel de ui en hak er een kwart van.
  4. Besmeer het deeg met tomatensaus, bestrooi rijkelijk met mozzarella in stukken en geraspte gruyère, verdeel de worst, het bacon en de ui erover.
  5. Zet ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200° (th 6) en controleer regelmatig.
  6. Versier met vers basilicum en serveer warm.

Tip

Tip: deze pizza kunt u ook maken met andere restjes vlees gebakken op de barbecue, zoals merguez, chorizo, Italiaanse of Toulouserworst.