Pizza met worst, bacon en kaas

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

portie(s)
  • 1 restje worst (al gebakken)
  • 2 sneden bacon van Monique Ranou
  • 1 pizzadeeg van Monique Ranou
  • 4 el pizzasaus van Fiorini
  • ½ bol mozzarella van Fiorini
  • 50 g geraspte gruyère van Pâturages
  • ¼ ui
  • Versiering: vers basilicum

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Rol het pizzadeeg uit over de ovenplaat (met bakpapier)

  2. Snij de gebakken worst in schijfjes en het bacon in stukken.

  3. Pel de ui en hak er een kwart van.

  4. Besmeer het deeg met tomatensaus, bestrooi rijkelijk met mozzarella in stukken en geraspte gruyère, verdeel de worst, het bacon en de ui erover.

  5. Zet ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200° (th 6) en controleer regelmatig.

  6. Versier met vers basilicum en serveer warm.

Tips

Tip: deze pizza kunt u ook maken met andere restjes vlees gebakken op de barbecue, zoals merguez, chorizo, Italiaanse of Toulouserworst.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.