Rolletje van rundvlees met limoen en guacamole

Makkelijk
27 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 tl olijfolie van Bouton d'Or
  • 400 g Argentijnse biefstuk (1,5 cm dik)
  • 1 rode ui in kwartjes, gegrild
  • 1 avocado ontpit, in plakjes
  • sap van 1 limoen
  • 2 el koriander fijngehakt
  • 4 tortilla's Claude Léger
  • 200 g guacamole van Odyssee, kant-en-klaar
  • 4 el zongedroogde tomaten in olie van Bouton d'Or
  • 1 handvol icebergsla

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm een grill voor. Bestrijk het vlees met olijfolie. Gril gedurende 3 minuten aan elke kant voor een medium gebakken biefstuk. Rol het vlees in aluminiumfolie. Zet apart. Gril de rode ui gedurende 2 minuten en de avocado 1 minuut aan elke kant.

  2. Snij het vlees in dunne plakjes. Besprenkel met limoensap. Bestrooi met koriander. Roer goed. Zet apart. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Bestrijk de tortilla’s met guacamole. Verdeel het vlees, de zongedroogde tomaten, de avocado, de sla en uien over de tortilla’s. Vouw van elke tortilla de lage kant naar binnen en rol strak op tot een hoorntje. Serveer met de resterende guacamole.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.