Romige champignonsaus met cognac

Makkelijk
0 min
0 / 5 5

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 100 g gemengde paddenstoelen van Saint Eloi
  • 20 cl room van Pâturages
  • 10 g boter van Pâturages
  • 2 el mosterd van Bouton d’Or

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Bak de gemengde paddenstoelen 3 min in schuimende boter in een pan.

  2. Giet er de cognac bij en flambeer.

  3. Roer de mosterd in een kommetje onder de room. Giet in de pan. Laat 2 min sudderen en breng op smaak met peper en zout.

Tips

Deze saus is heel lekker bij rundvlees of feestelijk gevogelte. De ideale wijn hierbij is een bourgogne, en dat zowel rood (bij. Mâcon) als wit (bijv. Chablis).

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.