We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok
Terug

Salade van linzen, witloof, appels en druiven

  • 4 pers.
  • 15 min
  • goedkoop
  • gemakkelijk
Salade van linzen, witloof, appels en druiven

Ik kook!

  1. Vinaigrette met walnotenolie: Meng in een kom de azijn, het zout en de peper.
    Voeg de walnotenolie en de olijfolie toe. Roer goed.
    Zet koel.
  2. Meng in een slakom de linzen, het witloof, de veldsla, de appel, de druiven en de walnoten. Voeg de vinaigrette toe en roer goed.
  3. Verdeel over kommen of diepe borden. Werk af met de walnoten.

Heerlijk met croutons van boerenbrood met geitenkaas. Verdubbel de hoeveelheid linzen voor een hoofdschotel.

Variant:
Probeer dit gerecht ook eens met waterkers. Voeg hamchips toe (gril rauwe ham en scheur in chips).