Spaghetti met avocado

Makkelijk
0 min
0 / 5 4

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g spaghetti van Fiorini
  • 4 goed rijpe avocado’s
  • 1 dozijn kerstomaten
  • 40 ml olijfolie van Bouton d’Or
  • 2 el citroensap
  • 1 bosje vers basilicum
  • 5 el pijnboompitten
  • 3 teentjes knoflook
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 4

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Kook de pasta al dente in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.

  2. Bak de pijnboompitten zonder vet goudbruin in een anti-aanbakpan. Bewaar 1 el.

  3. Pel en snij de avocado’s, pel en prak de teentjes knoflook.

  4. Snij de kerstomaten in kwartjes en bewaar.

  5. Mix 4 el pijnboompitten, de avocado’s, de basilicumblaadjes, de look, het citroensap en de olijfolie in de keukenrobot tot een gladde pesto.

  6. Meng de pasta en pesto in een schotel en doe er de kwartjes kerstomaat en de pijnboompitten bij.

Tips

Tip: als u geen kerstomaten in huis hebt, kunt u die vervangen door zongedroogde tomaten van Bouton d’Or

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 4

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.