Tagliatelle van komkommer met garnalen en meloenballetjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 komkommer
  • 16 garnalen (of gepelde garnaalstaarten)
  • 1 meloen
  • 1 kleine citroen
  • 1 potje Griekse yoghurt van Pâturages
  • 3 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Munt en bieslook
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Was de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en maak tagliatelle met de mandoline.

  2. Snij de meloen open, verwijder de pitjes en vorm balletjes met een bolletjeslepel.

  3. Pel de garnalen, indien nodig, en bewaar de staarten.

  4. Vermeng de yoghurt met de olie, het citroensap, zout en peper.

  5. Schep de tagliatelle op de borden, gevolgd door de garnalen en de meloenballetjes. Besprenkel met yoghurtsaus en versier met 3 sprietjes bieslook en enkele muntblaadjes.

Tips

Tip: als u geen mandoline hebt om de komkommer tot tagliatelle te snijden, zal een dunschiller ook wel volstaan.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.