Timbaal van kalkoen met champignons en amandelen

Makkelijk
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kalkoenfilets
  • 2 uien
  • 50 cl verse room Pâturages
  • 4 champignons
  • 4 el gehakte bieslook
  • zout Cigalou
  • 6 el gepelde amandelen
  • 5 bessenmengeling Cigalou
  • Garnituur
  • Hele bieslook

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Snijd de kalkoenfilet, de champignons en de uien in dunne plakjes en hak de bieslook fijn.

  2. Fruit de uien 2 minuten in een beetje olijfolie in een pan. Voeg de kalkoen toe, meng en bak het geheel. Roer af en toe.

  3. Voeg de champignons en de amandelen toe. Wanneer de champignons mals zijn, voegt u de room, de bieslook en de 5 bessen toe en kruid af met zout.

  4. Laat op een zacht vuurtje koken totdat de room inkookt en alle ingrediënten mooi omhult. 5. Gebruik een ovenschaaltje om de timbaal te schikken en werk af met enkele takjes bieslook.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.