Vis met sesamroomsaus

Makkelijk
60 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g kabeljauw- of koolvisfilets Odyssee
  • 100 g sesamroom (tahini)
  • 2 uien
  • Het sap van 1 citroen
  • 1 kl komijnpoeder Cigalou
  • 4 el olijfolie Bouton d’Or
  • Enkele blaadjes munt
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Smeer de vis in met olie, kruid met peper en zout en bak goudgeel in de pan.

  3. Meng de sesamroom met het citroensap en 50 ml water. Meng tot een homogene massa.

  4. Stoof de gehakte ui in 2 eetlepels olie. Voeg de room en de komijn toe en laat gedurende 10 minuten garen op een zacht vuur.

  5. Leg de vis in een diepe schotel, overgiet met de room en zet 20 minuten in de oven.

  6. Bestrooi net voor het serveren met fijngehakte munt.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.