We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok

Slagerij

De slagerij van Intermarché

Uw slager bereidt kwaliteitsvol vlees tegen de scherpste prijs.

Bij Intermarché worden onze vleeswaren zorgvuldig geselecteerd en ter plaatse versneden en bereid door onze slagers. Op die manier bent u altijd zeker van een vers en smaakvol stuk vlees van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijs.

Kwaliteitsvlees voor onvergetelijke barbecues

Kwaliteitsvlees voor onvergetelijke barbecues

Uw slager maakt barbecuevlees van kwaliteit klaar, voor de scherpste prijs.

Voor een betere organisatie kunt u nu uw barbecuevlees reserveren in al onze verkooppunten in België .

Hoe?

 

  • 1_ Download hier uw bestelformulier of haal het direct op bij uw Intermarché.

  • 2_ Maak uw keuze en voltooi het.

  • 3_ Breng het terug naar de slagerijafdeling van uw Intermarché.

  • 4_ Bewaar de hiel voor verwijdering.

 

Bij Intermarché, vindt u de ruimste keuze aan vlees voor uw barbecues.

De ruimste keuze aan vlees
Lokale kwekers

Nauwe samenwerking met lokale kwekers

Een gecontroleerde oorsprong voor gewaarborgde transparantie.

Door zoveel mogelijk voor de korte keten te kiezen, zet Intermarché in op de kwaliteit van het vlees en op duurzame ontwikkeling, dankzij leveranciers die in onze regio's gevestigd zijn.

Door deze keuzes kunnen wij u vlees aanbieden waarvan we de herkomst kennen, met een onberispelijke traceerbaarheid en voor de beste prijs.

Deze rechtstreekse samenwerking met de lokale producenten maakt het ons mogelijk om in elke Intermarché-winkel rund- en varkensvlees van Belgische oorsprong aan te bieden.

De kwaliteit van de voeding en dierenwelzijn zijn belangrijke aandachtspunten die onze ambachtelijke slagers delen met de lokale kwekers. Omdat de dieren beter gevoed en minder gestrest zijn, leveren ze malser en sappiger vlees.

Découpée sur place
Notre metier, une passion

Het goedkoopste vlees

Buiten de beste prijzen, trek ook partij van nog voordeligere tarieven met onze XL-formaten , ideaal voor gezinnen, etentjes met vrienden.

Elke dag versnijd ik het vlees in mijn atelier. Alles wordt ter plaatse gedaan, zonder tussenpersoon. Daardoor betaalt u bij ons minder voor uw vlees dan elders.

Didier, uw slager

Eend, rund, lam of varken, er is voor elk wat wils en voor elk gebeuren. Ontdek ons uitgebreid gamma zuinige prijzen in de winkel of op onze website.

Vers vlees van uitstekende kwaliteit

Om maximale versheid te garanderen, wordt ons vlees dagelijks aangeleverd en aan strenge controles onderworpen!

Naast de inspecties van het FAVV beschikken wij over een intern organisme, Aqualeha, dat onze aanpak in hygiëne en kwaliteit controleert.

Ik neem het vlees in ontvangst wanneer het 's ochtends wordt geleverd en ik controleer de versheid en de kwaliteit.

Didier, uw slager
Ambachtelijke slagers met een passie

En het gaat verder in de ateliers van uw Intermarché

De ontvangst
1

De ontvangst

Bij de ontvangst van het slachtvlees wordt nagegaan of de stukken beantwoorden aan de vereisten (gewicht, prijs, kwaliteit, naleving van de koudeketen). Daarna wordt het vlees opgeslagen in de koelkamer.

De verwerking
2

De verwerking

In het atelier van Intermarché begint de slager met de verwerking: het ontbenen, trimmen, snijden en uitsnijden van het slachtvlees.

De bereiding
3

De bereiding

De slager bereidt unieke specialiteiten zoals brochettes met groenten, vlees met vulling, gehakt of gemarineerd vlees... Het assortiment van elke Intermarché gaat mee met de seizoenen.

De uitstalling
4

De uitstalling

Zodra ze klaar zijn, worden de producten, naargelang het verkooppunt, aan de toonbank van de slagerij verkocht of vacuüm of onder beschermende atmosfeer verpakt en in de zelfbedieningsrekken geplaatst.

Onze slagers, meer dan een vak, een passie

Dankzij het vakmanschap van onze slagers, vindt u bij ons het ruimste assortiment 'huisbereidingen'.

Bovenop de traditionele bereidingen werken onze slagers overheerlijke specialiteiten en nieuwe recepten uit, van seizoen tot seizoen.

La recette du boucher

Geen spatje inspiratie meer?

Ontdek elke week het recept van de slager in uw Intermarché-folder!

U hebt zin in anders dan anders?

Onze slagers luisteren graag naar u en bieden u persoonlijke service, bestellingen op maat en bereidingstips voor elk groot en klein gebeuren.

Wist u dat wij varkenshaasje op meer dan tien verschillende manieren bereiden?

Didier, uw slager