We gebruiken cookies op deze website. Door op deze website te surfen aanvaardt u ons cookiebeleid.

Ok

Slagerij

De slagerij van Intermarché

Uw slager bereidt kwaliteitsvol vlees tegen de scherpste prijs.

Bij Intermarché worden onze vleeswaren zorgvuldig geselecteerd en ter plaatse versneden en bereid door onze slagers. Op die manier bent u altijd zeker van een vers en smaakvol stuk vlees van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijs.

Ontdek onze voordelen
 • De scherpste prijs

  De scherpste prijs

 • Kwaliteit en controle

  Kwaliteit en controle

 • Lokale producent

  Lokale producent

 • Gedreven slagers

  Gedreven slagers

Onze slagers beoefenen hun vak met de grootste passie.

Dankzij de knowhow van onze slagers vindt u bij Intermarché het grootste assortiment bereidingen. En dat assortiment wordt voortdurend vernieuwd en aangepast aan de seizoenen.

Uw slagers staan elke dag voor u klaar. Ze bieden u een gepersonaliseerde service, houden rekening met uw wensen en geven u graag bereidingstips.

Ons beroep, een passie

Betaalbaar vlees

U geniet niet alleen van vlijmscherpe prijzen, maar ook van voordelige tarieven voor onze XL-formaten , ideaal voor gezinnen en etentjes met vrienden.

Elke dag versnijd ik het vlees in mijn atelier. Alles wordt ter plaatse gedaan, zonder tussenpersoon. Daardoor betaalt u bij ons minder voor uw vlees dan elders.

Didier, uw slager

Eend, rund, lam, varken... We hebben voor elk wat wils. Ontdek ons uitgebreide aanbod van voordelige prijzen in de winkel en op onze website.

Kwaliteitsvol vlees

Naast de inspecties van het FAVV beschikken we over een eigen controleorgaan, Aquelha, dat nagaat of we de eisen op het vlak van hygiëne en kwaliteit naleven.

Ik neem het vlees in ontvangst wanneer het 's ochtends wordt geleverd en ik controleer de versheid en de kwaliteit.

Didier, uw slager
Notre metier, une passion

En het gaat verder in de ateliers van uw Intermarché

La réception
1

De ontvangst

Bij de ontvangst van het slachtvlees wordt nagegaan of de stukken beantwoorden aan de vereisten (gewicht, prijs, kwaliteit, naleving van de koudeketen). Daarna wordt het vlees opgeslagen in de koelkamer.

La transformation
2

De verwerking

In het atelier van Intermarché begint de slager met de verwerking: het ontbenen, trimmen, snijden en uitsnijden van het slachtvlees.

La préparation
3

De bereiding

De slager bereidt unieke specialiteiten zoals brochettes met groenten, vlees met vulling, gehakt of gemarineerd vlees... Het assortiment van elke Intermarché gaat mee met de seizoenen.

La mise en rayon
4

De uitstalling

Zodra ze klaar zijn, worden de producten, naargelang het verkooppunt, aan de toonbank van de slagerij verkocht of vacuüm of onder beschermende atmosfeer verpakt en in de zelfbedieningsrekken geplaatst.

Des viandes d'origine belge

VLEES VAN BELGISCHE OORSPRONG

Een gecontroleerde herkomst voor gegarandeerde transparantie.

Door voorrang te geven aan de korte keten kan Intermarché volop inzetten op de kwaliteit van het vlees doordat de leveranciers uit de streek komen.

Die keuze biedt ons de mogelijkheid om u vlees aan te bieden waarvan we precies weten waar het vandaan komt en dat tegen de scherpste prijs.

Dankzij de rechtstreekse samenwerking met lokale producenten vindt u in elke Intermarché rund- en varkensvlees van Belgische origine.

DE KNOWHOW VAN ONZE SLAGERS

Uw slagers staan elke dag voor u klaar. Ze bieden u een gepersonaliseerde service, houden rekening met uw wensen en geven u graag bereidingstips voor elke gelegenheid.

Wist u dat wij varkenshaasje op meer dan tien verschillende manieren bereiden?@

Didier, uw slager
Roti Orlof
Entrecôte
Une viande de qualité au meilleur prix

Uw slager bereidt kwaliteitsvol vlees tegen de scherpste prijs .

Bij Intermarché vindt u de grootste keuze aan barbecuevlees .

Contactez-moi
Un large choix de viandes