De benodigde ingrediënten voor dit recept
                                                4
                                                portie(s)                                            
                                                                                            
                                                                                    - 1000g varkensspareribs
 - 1 el honing van Elodie
 - 1 el mosterd van Bouton d’Or
 - 2 el ketchup van Bouton d’Or
 - 10cl tomatencoulis van Saint Eloi
 - 2 tl ciderazijn van Bouton d’Or
 - 1 el olijfolie van Bouton d’Or
 - 1 snufje Spaanse peper van Cigalou
 - Zout en peper van Cigalou
 
Wijnsuggestie
                                                
                                                            Château Montner                                                        
                                                                                                                                                                Rode wijn
                                                            6,99€                                                        
                                                                                                    Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        30 min                                    
                                                                - 
                                            
Snij de spareribs in 4.
 - 
                                            
Meng alle ingrediënten in een grote schotel en marineer het vlees minimum 30 min.
 - 
                                            
Laat de spareribs uitlekken en bak een veertigtal min. op de barbecue. Besprenkel af en toe met de marinade.
 - 
                                            
Draai ze halverwege om.
 - 
                                            
Serveer warm met een of meerdere van de talloze bijgerechten die u vindt op onze website (pastasalade, aardappelen, taboulé enz.).
 
Tips
Tip: als het regent kunt u de varkensspareribs in de oven bakken op 180° (th. 5)
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.