Chocolademuffins van de barbecue

Deze chocolademuffins op de barbecue zijn een leuk alternatief voor traditioneel bakken. De barbecue voegt een licht rokerige smaak en een rustiek tintje toe aan deze heerlijke chocolademuffins. Serveer ze warm en geniet van een chocolade lekkernij buiten. Eet smakelijk!

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 200g Ingrediënten
  • 125g 200 g pure chocolade van Ivoria
  • 125g 125 g poedersuiker
  • 3 125 g boter van Pâturages
  • 75g 3 eieren van Moisson
  • 75 g tarwebloem van Chabrior

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Laat de boter en chocolade smelten in een steelpannetje en zet opzij.

  2. Klop de eieren en de suiker los in een kom. Doe er het mengsel van boter en chocolade bij en voeg ook de bloem toe. Roer voorzichtig.

  3. Strijk iedere vorm van aluminium in met boter, bestrooi met bloem en giet er dan de bereiding in.

  4. Bak 15 minuten op de barbecue.

Tips

Geen wegwerpvorm in huis? U maakt er gemakkelijk zelf door vierkanten van 15 x 15 cm uit extra sterke aluminiumfolie (of dubbel gevouwen aluminiumfolie) te knippen en die rond een glas met een doorsnede van ongeveer 5 cm te wikkelen. Druk goed aan en neem er dan het glas uit.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.