 
                            De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 500g 500 g spiraaltjes of elleboogjes van Fiorini
- 3 3 worsten
- 1 1 blik tomatenpulp van Saint Eloi
- 100ml 100 ml room van Pâturages
- 100g 100 g geraspte parmezaan van Pâturages
- 2càc 2 tl rozemarijn van Cigalou
- 2càc 2 el olijfolie van Bouton d’Or
- 4 4 teentjes knoflook
- Zout en peper van Cigalou
- 1 1 takje bladpeterselie
Wijnsuggestie
 
                                                Rode wijn
Volg het recept stap voor stap
- 
                                            Leg de worsten in een kookpot met koud water, zonder erin te prikken, en kook 10 minuten op een zacht vuur. Snij in schijfjes. 
- 
                                            Verhit de olie in een pan, bak de worstenschijfjes goudbruin, voeg de look toe en bak 2 minuten. 
- 
                                            Doe er het tomatenvlees, de rozemarijn, zout en peper en room bij. Meng, breng aan de kook en kook een twintigtal minuten op een zacht vuur. 
- 
                                            Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten water, laat uitlekken en doe bij de warme saus. 
- 
                                            Serveer goed warm, bestrooi met geraspte parmezaan (of gruyère of cheddar) en enkele versnipperde peterselieblaadjes. 
Tips
Tip: voor dit recept kunt u ook gebakken worst gebruiken.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.
 
		 
		