Gevulde kool & veldslacrème

Makkelijk
140 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 savooikool
  • 400 g varkens- en kalfsgehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ei van MoissonZout van Itinéraire des SaveursPeper van Cigalou1 sjalot
  • Enkele takjes bieslook
  • 200 g veldsla van Saint Eloi500 g gevogeltefond van Bouton d’Or100 g room van Pâturages

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 90 min
  1. Blancheer mooie grote koolbladeren in kokend gezouten water. Koel meteen af in ijskoud water.

  2. Meng het varkens- en kalfsgehakt met het zout, de peper, de fijngehakte sjalot, het gehakte knoflookteentje, het ei en het versnipperde bieslook. Maak balletjes met het bereide gehakt.

  3. Wikkel de gehaktballetjes in de geblancheerde koolbladeren.

  4. Voor de veldslacrème: verhit het gevogeltefond met de room. Kruid met peper en zout en doe er de rauwe veldsla bij. Mix alles. Zeef.

  5. Na het vullen van de kool met het gehakt, bak in de oven op 160° gedurende 15 minuten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.