 
                            Garnalentartaar met rijstvel en vinaigrette met sinaasappelsap, gember en citroengras
                                                    
                                                    Gemiddeld
                                                
                                                
                                                    
                                                    20 min
                                                
                                                
                                                    
                                                    €€
                                                
                                                Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        20 min                                    
                                                                - 
                                            Voor de vinaigrette: meng de olijfolie met het sinaasappelsap, de mosterd en de wijnazijn. 
- 
                                            Voeg het fijngehakte citroengras, de gember in fijne schijfjes, de sinaasappelzeste, de gesnipperde bieslook en de fijngehakte lente-uitjes toe. 
- 
                                            Breng op smaak met zout en peper. 
- 
                                            Voor de tartaar: laat de garnalen ontdooien en snijd ze in kleine blokjes. 
- 
                                            Breng op smaak met de sinaasappelvinaigrette. 
- 
                                            Voor de rijstvellen: frituur ze in een voorverwarmde frietketel op 180° tot ze poffen. 
- 
                                            Leg de tartaar op het gepoft e rijstvel. 
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.