Ananasspiesjes op de barbecue

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 ananas
  • 1 eetl. vloeibare honing
  • 1 eetl. rum
  • 1 eetl. gesmolten boter Pâturages

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Snijd de bladeren en de voet van de ananas af. Snijd vervolgens de schil af en let er op dat je de bruine ogen uit het vruchtvlees verwijdert.

  2. Snijd de ananas in de lengte in 4 en verwijder het hart.

  3. Snijd elk kwart in 2 en steek deze stukken op spiesjes.

  4. Meng de gesmolten boter, de honing en de rum.

  5. Bestrijk de ananasspiesjes met dit mengsel en laat ze 5 min. op de barbecue roosteren. Draai ze af en toe om.

Tips

Deze spiesjes passen perfect bij een salade van aardbeien, citroen en munt.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.