Bouillon van tortellini, erwtjes en spinazie

Makkelijk
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 300 g tortellini van Fiorini
  • 100 g diepgevroren erwtjes van Saint Eloi
  • 100 g verse spinazie
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 60 g parmezaan van Fiorini
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 l gevogeltebouillon
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Kook de tortellini al dente in een grote kookpot met gezouten water. Zet apart.

  2. Pel en versnipper de ui, was de spinazie, ontdooi de erwtjes,

  3. Bak de ui in een stoofpan in de warme olie, doe er de bouillon bij en laat +/- 20 min. sudderen,

  4. Voeg de erwtjes en spinazie toe en laat nog +/- 5 min. koken.

  5. Doe er de tortellini bij.

  6. Serveer goed warm met parmezaan.

Tips

Voor de bouillon kunt u blokjes gebruiken, of nog beter, huisgemaakte bouillon uit de diepvriezer.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.