Carpaccio van perzik met muskaatwijn

Makkelijk
13 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 dl muskaatwijn de Rivesaltes Itinéraire des saveurs
  • 2 el rietsuiker Regain Bio
  • 4 perzik(en) ontpit, in plakjes
  • sap van 1 citroen
  • Garnituur
  • 6 blaadjes munt fijngehakt

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm in een steelpan de wijn met de rietsuiker. Laat gedurende 3 à 5 minuten inkoken tot een siroop. Laat afkoelen. Zet koel.

  2. Verdeel de perziken over de borden. Besprenkel met citroensap.

  3. Lepel wat siroop met muskaatwijn over de perziken vlak voor het serveren. Garneer met blaadjes munt.

Tips

Indien de perziken een dikke, harige schil hebben, kan je ze best van tevoren schillen. Om gemakkelijk een perzik te schillen: kerf met een mespunt een kruis op de top van de vrucht. Stoom enkele minuten of dompel de perzik in kokend water.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.