Cordon bleu met beaufortkaas en gerookte ham, witlof en pompelmoessalade

Makkelijker
60 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kippenborsten
  • 100g Beaufort kaas Itinéraire de Nos Régions
  • 4 sneden gerookte ham Monique Ranou
  • 2 takjes tijm
  • 4 witloven
  • 2 pompelmoezen
  • 2 eieren Volaé
  • 1 knoflookteentje
  • 2 takjes laurier Cigalou
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 eetlepels hazelnoten Paquito
  • 50g boter Pâturages
  • Bloem Chabrior
  • Paneermeel
  • Olie Bouton d'Or
  • Zout en Peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Voor de cordon bleus vul de kipfilets, door ze in het midden open te maken, met een mooi stukje Beaufort en een snede ham.

  2. Doop de kipfilets in de bloem, vervolgens in de losgeklopte eieren en tot slot in het paneermeel.

  3. Bak de kipfilets in een hete pan met olie 7 minuten aan elke kant op laag vuur.

  4. Voor het bakken van witlof, snij deze doormidden en doe het in een steelpan met de boter, het uitgeperste knoflookteentje, de takjes tijm, zout, peper en het pompelmoes sap. Laat op een laag vuur 20 minuten koken tot het vocht verdampt is. Maak het bakken af door de gehakte peterselie en de gehakte hazelnoten toe te voegen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.