Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        10 min                                    
                                                                - 
                                            
Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 7).
 - 
                                            
Laat de boter smelten.
 - 
                                            
Snij de korst van de sneetjes brood en snij het in blokjes.
 - 
                                            
Vermeng de gesmolten boter, de knoflook, de geraspte parmezaan, een beetje fleur de sel en de broodblokjes in een kom.
 - 
                                            
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif een kwartiertje in de oven, tot de croutons mooi gedroogd en goudbruin zijn.
 - 
                                            
Dien op met een slaatje of soep.
 
Tips
Hebt u nog croutons over? In een hermetisch afgesloten glazen bokaal kunt u ze nog 1 tot 2 weken bewaren, en zelfs langer als u er niets aan toevoegde.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.