Crumble van rabarber met gember

Makkelijk
37 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • Rabarbercompote1 kg rabarber schoongemaakt, in stukken 4 el rietsuiker Regain Bio 1 tl gemberpoeder Cigalou 2 el waterCrumble2 el bloem Chabrior 2 el bruine suiker 2 el amandelpoeder van Elodie 2 el havervlokken 1 el walnoten Elodie, fijngemalen 1 tl gemberpoeder Cigalou 2 el olijfolie van Bouton d'Or 1 mespunt zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Rabarbercompote: Verwarm de rabarber, de rietsuiker en de gember in een steelpan. Voeg het water toe.  Sluit af en laat sudderen op zacht vuur gedurende 15 minuten. Laat de compote uitlekken. Zet apart.

  2. Meng in een kom de bloem, de bruine suiker, het amandelpoeder, de havervlokken, de gember, de olijfolie en het zout.

  3. Verdeel de compote over schaaltjes. Bedek met crumble. Bak in ongeveer 7 minuten goudbruin in de oven.

Tips

Heerlijk met vanille-ijs van Adélie of Griekse yoghurt van Pâturages.

Variant:
Vervang de rabarber door abrikozen, perziken, rood fruit…

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.