Curry van koolvis met kokosmelk

Makkelijk
45 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 750g van koolvis terug1 rode peper, 1 gele peper3 witte preien2 teentjes knoflook8 blaadjes basilicum6 sprietjes bieslook75 cl kokosmelk Itinéraire des Saveurs
  • 1 el. kerriepoeder Cigalou
  • 300g van Saint Eloi basmatirijst
  • Zout Itinéraire des Saveurs
  • Peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Was de paprika’s en snijd ze in 4 stukken, verwijder de zaadlijsten en draden en snijd ze in dunne reepjes. Maak de prei schoon en snijd in partjes.

  2. Snijd de vis in grote stukken, zodat hij tijdens het koken niet uit elkaar valt. Breng de kokosmelk in een pan aan de kook. Voeg alle groenten en de fijngehakte knoflook toe en laat het geheel 15 minuten koken. Voeg het kerriepoeder toe en meng goed. Voeg de stukken koolvis toe en laat verder koken tot de vis helemaal gaar is.

  3. Giet deze curry in een schaal, voeg de gehakte bieslook en basilicumblaadjes toe. Serveer met basmatirijst.

Tips

Dit recept kan ook met kabeljauw worden gemaakt, als u dat liever hebt.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.