Feestelijke zandkoekjes

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 180 g bloem van Chabrior
  • 120 g maizena
  • 180 g boter van Pâturages
  • 90 g poedersuiker
  • 60 g amandelpoeder van Chabrior
  • 1 snufje zout van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6).

  2. Klop de boter en de suiker tot een bleek, schuimig mengsel.

  3. Doe er het amandelpoeder, het zout, de bloem en de maizena bij en vermeng voorzichtig tot u een deegbol hebt.

  4. Kneed traag enkele minuten op een met bloem bestoven plank om het deeg soepel te maken.

  5. Rol het deeg uit tot een dikte van 5/6 cm en snij met vormpjes sterren, hartjes of iets anders uit.

  6. Leg de vormpjes met behulp van een spatel op een met boter ingevette bakplaat en schuif voor 15 minuten in de oven.

Tips

U kunt de zandkoekjes versieren door ze te bestrijken met glazuur en daarop kleurrijke bolletjes of eetbare, gouden versiering te strooien.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.