Filet van rode poon in mandjes van courgette

Makkelijk
93 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kleine courgettes
  • 4 filets van rode poon
  • 1 citroen
  • Olijfolie Bouton d’Or
  • Enkele lepels zwarte tapenade
  • 1 takje basilicum
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Pers het citroensap en zet opzij.

  2. Was de courgettes en snijd ze ongeschild in fijne linten.

  3. Leg deze linten op een grote schotel en overgiet met citroensap en olijfolie. Kruid met peper en zout en laat gedurende 1 uur marineren.

  4. Rooster de visfilets in een pan gedurende 2 minuten op hun vel in wat olie. Draai ze om, dek af en laat nog 1 minuut bakken.

  5. Maak vier “mandjes” met de uitgelekte courgettelinten door ze te laten overlappen en kruisen.

  6. Leg de afgekoelde visfilets erop en voeg een lepel tapenade toe. Versier met enkele blaadjes basilicum.

Tips

Gebruik een dunschiller om de courgettelinten te maken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.