Filets van wilde eend met rozijnen

Makkelijk
0 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 400 g filets van wilde eend
  • 80 g rozijnen
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Het sap van 1/2 sinaasappel
  • 2 el balsamicoazijn van Bouton d’Or
  • 2 el honing van Elodie
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Laat de rozijnen 30 min weken in warm water.

  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de eendenfilets goudbruin.

  3. Overgiet met sinaasappelsap en laat inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Doe er de balsamicoazijn, de rozijnen en de honing bij.

  5. Laat even sudderen en dien warm op.

Tips

Lekker met verse pasta, griesmeel of aardappelpuree … en een zachte wijn van het type Gewürztraminer of Tokay!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.