Fritatta met geitenkaas en groene asperges

Makkelijk
32 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 eieren Moisson 100 g verse geitenkaas Pâturages 4 el verse room Pâturages 2 el platte peterselie fijngehakt 4 eiwitten Moisson, stijfgeklopt 1 tl + 1 el olijfolie van Bouton d'Or 12 groene asperges zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eidooiers door de geitenkaas en de room. Voeg de peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper. Schep met een spatel 1/3 van de stijfgeklopte eiwitten door het mengsel. Voeg vervolgens voorzichtig de rest van het eiwit toe. Bestrijk met behulp van een kwastje 4 individuele schaaltjes met 1 tl olijfolie.

  2. Verdeel het mengsel over de schaaltjes. Zet apart. Verwarm de resterende olijfolie in een bakpan. Sauteer de asperges gedurende 2 minuten. Verdeel de asperges over het eimengsel in de schaaltjes.

  3. Bak in de oven gedurende 15 minuten.

Tips

Heerlijk met een salade van notensla en kerstomaatjes.

Variante:
Garneer met reepjes gerookte zalm of rauwe ham.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.