Ganzenlever, schijfjes dadel en sinaasappelrasp

Makkelijk
23 min
€€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 10 dadel Paquito, ontpitten
  • rasp van 1 sinaasappel onbehandeld
  • 4 sneden walnut brood geroosterd
  • 4 sneden foie gras Guillaume Dunoy
  • fleur de sel Itinéraire des saveurs
  • Garnituur blaadjes waterkers
  • granaatappel zaden
  • enkele druppels olijfolie van Bouton d'Or
  • enkele druppels balsamicoazijn van Bouton d'Or

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Snij de dadels overlangs in dunne reepjes. Zet apart. Pocheer de sinaasappelschil. Haal van het vuur zodra het water kookt. Laat drogen op keukenpapier. Snij in dunne reepjes. Zet apart.

  2. Steek met een uitsteekvorm van 2 cm doorsnee 4 schijfjes uit het brood en de ganzenlever.

  3. Verdeel het brood en de ganzenlever feestelijk over de borden met de reepjes dadel en sinaasappelschil. Bestrooi de ganzenlever met enkele korrels fleur de sel. Werk af met waterkers en granaatappelzaadjes. Druppel hier omheen wat olijfolie en balsamicoazijn.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.