Glaasjes met peer, walnoot en roquefort

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 rijpe peren
  • 40 g roquefort van Pâturages
  • 70 ml perensiroop van Paquito
  • 100 g room van Pâturages
  • 20 g gepelde walnoten van Chabrior
  • 4 el blonde suiker
  • Benodigdheden: Een sifon
  • 1 niet te rijpe peer voor het versiering

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 260 min
  1. Hou 2 el van het perensap apart en roer de rest onder de room. Giet in een sifon met 1 gaspatroon en leg 4 uur in de koelkast.

  2. Schil de rijpe peren, verwijder het klokhuis, snij in stukken en mix tot een moes.

  3. Verdeel over 4 glaasjes, schep er een laag vermalen walnoten bij, gevolgd door een laag roquefort in kleine blokjes.

  4. Schud de sifon en spuit er de slagroom op.

  5. Voor de versiering: snij de resterende peer in plakjes, doop die in de siroop en dan in de suiker.

Tips

Als u geen sifon hebt, kunt u de room heel koud opkloppen en dan voorzichtig onder de perensiroop scheppen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.