Kippenbouillon

Makkelijk
195 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 soepkip
  • 60 g quinoa van Saint Eloi
  • 5 wortelen
  • 1 bussel prei
  • 2 takken selder
  • 4 raapjes
  • 3 uien
  • 4 takjes tijm van Cigalou
  • 4 laurierbladeren Cigalou
  • Zout, peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Schil, was en snij de groenten in blokken.

  2. Leg de kip in een kookpot met 4 L water en breng aan de kook.

  3. Doe er de groenten en de tijm en laurier bij. Kruid met peper en zout en laat +/- 3u op een zacht vuur pruttelen.

  4. Verwijder het vet geleidelijk aan met een schuimspaan.

  5. Kook de quinoa in een andere kookpot (volgens de instructies op de verpakking) en zet even opzij.

  6. Verdeel een eetlepel quinoa over elk bord en serveer.

Tips

Voor wat extra smaak kunt u 2 dl witte wijn toevoegen en de uien doorprikken met kruidnagel.

 

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.