 
                            Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        10 min                                    
                                                                - 
                                            Wikkel de kwartels in een plakje spek en zet ze vast met een houten prikker. 
- 
                                            Bak de kwartels in hun spekjasje in een kookpot op hoog vuur goudbruin in boter en olie. Doe er de gewassen en ontpitte druiven bij. 
- 
                                            Dek af en laat 50 minuten sudderen op laag vuur. Besprenkel de kwartels af en toe met hun jus. 
- 
                                            Voeg 3 minuten voor het einde van de kooktijd zout, peper en de vinaigrette toe en laat zonder deksel nog even koken. 
- 
                                            Dien warm op. 
Tips
Voor een nog feestelijker versie kunt u de kwartels vullen met enkele stukjes foie gras.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.