Kwartels met druiven

Makkelijk
0 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 kwartels
  • 4 dunne plakjes mager spek
  • 40 g boter van Pâturages
  • 500 g druiven (het liefst blauwe)
  • 4 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Balsamicoazijn van Bouton d’Or
  • Zout, peper van Cigalou
  • Houten prikkers

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Wikkel de kwartels in een plakje spek en zet ze vast met een houten prikker.

  2. Bak de kwartels in hun spekjasje in een kookpot op hoog vuur goudbruin in boter en olie. Doe er de gewassen en ontpitte druiven bij.

  3. Dek af en laat 50 minuten sudderen op laag vuur. Besprenkel de kwartels af en toe met hun jus.

  4. Voeg 3 minuten voor het einde van de kooktijd zout, peper en de vinaigrette toe en laat zonder deksel nog even koken.

  5. Dien warm op.

Tips

Voor een nog feestelijker versie kunt u de kwartels vullen met enkele stukjes foie gras.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.