Kwartels met foie gras, druiven en vijgen

Makkelijk
70 min
€€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

2 portie(s)
  • 2 kwartels
  • 100 g foie gras van Guillaume Dunoy
  • 1 trosje druiven
  • 2 verse vijgen
  • 25 cl droge witte wijn
  • 30 g boter van Pâturages
  • 1 takje rozemarijn
  • Zout en peper van Cigalou
  • Houten prikkers

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Snij de vijgen in schijfjes. Ontpit de druiven.

  2. Vul de kwartels met foie gras en sluit ze met een houten prikker.

  3. Smelt de boter in een stoofpan, leg er de gevulde kwartels in, kruid met peper en zout en rozemarijn, giet er de wijn bij, dek af en bak 30 minuten op een zacht vuur.

  4. Doe er de druivenpitten en vijgenschijfjes bij en bak nog 10 min. Serveer warm.

Tips

Deze kwartels kunt u opdienen met zoete aardappelpuree.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.