Met feta gevulde tomaten

Makkelijk
80 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 vleestomaten
  • 250 g feta in blokjes Pâturages
  • 12 zwarte olijven Bouton d’Or
  • 4 kleine witte uitjes
  • 1 klein bosje koriander
  • Olijfolie Bouton d’Or
  • Peper en zout Cigalou
  • Ansjovisfilets (facultatief)

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Was en droog de tomaten. Snijd het hoedje eraf (hou opzij).

  2. Hol de binnenkant van de tomaten uit, zonder het vel te beschadigen.

  3. Laat de tomatenpulp uitlekken en verwijder de zaadjes. Versnijd vervolgens in blokjes.

  4. Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en laat omgekeerd uitlekken.

  5. Ontpit de olijven en snijd ze in kleine stukjes. Schil de uien en hak ze fijn.

  6. Spoel de koriander, droog hem en hak hem fijn.

  7. Meng de tomatenblokjes met de olijven, de uien en de koriander. Overgiet met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Voeg de blokjes feta toe zonder te veel te roeren en vul de goed uitgelekte tomaten met dit mengsel.

  8. Dek af met vershoudfilm en zet gedurende minstens 1 uur in de koelkast.

Tips

Leg voor nog meer smaak een opgerolde ansjovisfilet op elke tomaat, met het hoedje ernaast.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.