Mosselen met aioli op de barbecue

Makkelijk
22 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 24 gekuiste jumbomosselen
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eidooiersMoisson
  • 15 cl olijfolie Bouton d’Or
  • 1 kl mosterd Bouton d’Or
  • 1 kl witte azijn Expert Club
  • Het sap van een halve citroen
  • Peper en zout van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Bereid de aioli voor (opgelet alle ingrediënten voor deze bereiding moeten dezelfde temperatuur hebben): pel de look, verwijder de kiem en plet hem. Klop in een grote kom de eidooiers op met het look, de mosterd en de azijn tot een homogene mengeling en kruid bij met peper en zout. Voeg beetje bij beetje de olie al kloppend toe, om een gladde saus te verkrijgen. Voeg het citroensap toe en meng zorgvuldig. Zet koel.

  2. Verwarm de barbecue.

  3. Verwarm de mosselen in een pan, zodat ze opengaan. Behoud de schelphelften met de zeevruchten, voeg de aioli toe en leg op de rooster van de barbecue. Bak tot de aioli begint te smelten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.