Op houtskool geroosterde brasem

Makkelijk
2935 min
€€
0 / 5 2

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 brasem van 2 kg
  • 2 uien
  • 5 tenen knoflook
  • 5 cm verse gember
  • 2 limoenen
  • 6 el olijfolie Bouton d’Or
  • ½ kl cayennepeper Cigalou
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 2

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Kuis de brasem 24 uur op voorhand.

  2. Pel en hak 1 ui, de look en de gember. Meng met het piment, 3 eetlepels olijfolie, peper en zout.

  3. Besmeer de binnen- en de buitenkant van de vis en zet in de koelkast.

  4. Verwarm de barbecue.

  5. Meng in een kom de tweede gehakte ui, de rest van de olie en het sap van de limoenen.

  6. Rooster de brasem en besprenkel hem geregeld met de limoensaus.

Tips

Heerlijk met wilde rijst en op de barbecue geroosterde tomaten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 2

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.