Sint-jakobsvruchten in sjalottensaus

Makkelijk
40 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 20 sint-jakobsvruchten
  • 5 sjalotten
  • 6 sprieten bieslook
  • 30 g in stukjes gesneden boter
  • 15 cl room
  • 15 cl witte wijn Pessac Léognan
  • Peper en zout

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Hak de uien en leg ze in de warme wijn.

  2. Laat gedurende 10 minuten op een zacht vuur garen en laat vervolgens afkoelen. Mix de bereiding en voeg de room toe.

  3. Zet opnieuw op een zacht vuur en warm op. Voeg naast het vuur nog 20 g boter toe, kruid met peper en zout en roer zodat de boter smelt. Houd warm.

  4. Bak de sint-jakobsvruchten gedurende 3 minuten in de rest van de boter.

  5. Serveer overgoten met saus en gehakt bieslook.

Tips

Serveer op warme borden.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.