Taco's polled pork, guacamole

Ontdek het recept van deze maand mei van onze chef Jérémy Vandernoot.
Ideaal voor uw lunch, een echte lekkernij.

Makkelijker
350 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600g varkensschouder
  • 2 wortelen
  • 0,25 rode kool
  • 4 avocado’s
  • 4 limoenen
  • 0,5 bos koriander
  • 50ml citroensap
  • 8 mini tortilla’s
  • 2 el mosterd Bouton d’Or
  • 2 el mayonaise Bouton d’Or
  • 1 rode ui Saint Eloi
  • 1 el alcoholazijn Bouton d’Or
  • Zonnebloemolie Bouton d’Or
  • 1 takje tijm Cigalou
  • Paprika Cigalou
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 50 min
  1. Verwarm voor de Polled pork de oven voor op 160°.

  2. Bestrijk de varkensschouder met de mosterd, paprika, tijm, zout en olie, wikkel in aluminiumfolie en laat 5 uur garen.

  3. Zodra de varkensschouder gaar is, snijd deze in stukken.

  4. Voor de wortel en rode kool, rasp beide fi jn na het schillen, breng op smaak met zout en peper en meng met de mayonaise en azijn.

  5. Voor de guacamole, meng het avocadovruchtvlees met het citroensap en een paar korianderblaadjes, breng op smaak met zout en peper en voeg dan de fi jngesneden rode ui toe.

  6. Verwarm de tortilla’s voor het serveren in een koekenpan zonder vet.

  7. Knijp de limoenen uit over de met vlees gevulde tortilla’s voordat u ze serveert.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.