De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 600g varkensschouder
- 2 wortelen
- 0,25 rode kool
- 4 avocado’s
- 4 limoenen
- 0,5 bos koriander
- 50ml citroensap
- 8 mini tortilla’s
- 2 el mosterd Bouton d’Or
- 2 el mayonaise Bouton d’Or
- 1 rode ui Saint Eloi
- 1 el alcoholazijn Bouton d’Or
- Zonnebloemolie Bouton d’Or
- 1 takje tijm Cigalou
- Paprika Cigalou
- Zout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm voor de Polled pork de oven voor op 160°.
-
Bestrijk de varkensschouder met de mosterd, paprika, tijm, zout en olie, wikkel in aluminiumfolie en laat 5 uur garen.
-
Zodra de varkensschouder gaar is, snijd deze in stukken.
-
Voor de wortel en rode kool, rasp beide fi jn na het schillen, breng op smaak met zout en peper en meng met de mayonaise en azijn.
-
Voor de guacamole, meng het avocadovruchtvlees met het citroensap en een paar korianderblaadjes, breng op smaak met zout en peper en voeg dan de fi jngesneden rode ui toe.
-
Verwarm de tortilla’s voor het serveren in een koekenpan zonder vet.
-
Knijp de limoenen uit over de met vlees gevulde tortilla’s voordat u ze serveert.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.