Tartaar van rundvlees

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600 g rundsgehakt
  • 3 sjalotten
  • 6 bieslookstengeltjes
  • 1 eetl. kappertjes Bouton d’Or
  • 3 druppels Tabasco
  • 2 eetl. Worcestershire saus
  • 4 eierdooiers Moisson
  • Zout, peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Laat de kappertjes uitlekken. Was de bieslook en snijd hem in ringetjes. Pel de sjalotten en snijd ze flinterdun.

  2. Neem een kom en meng hierin het vlees, de kappertjes, de bieslook, de sjalotten, de Tabasco, de saus, het zout en de peper.

  3. Schep het vlees in individuele schoteltjes en leg hierop een eierdooier in de eierschaal.

Tips

Als je houdt van een pittige smaak, dan kun je altijd wat Spaanse peper toevoegen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.