Visfilet in sesamkorst op een bedje van spinazie

Makkelijk
22 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 70 g sesamzaad Cigalou
  • 600 g visfilet (zalmforel, zalm, heilbot...), in 4
  • 700 g spinazieblaadjes
  • 1 el olijfolie van Bouton d'Or
  • zout en peper Cigalou
  • Garnituur scheutje pikante pizzaolie van Bouton d'Or
  • ringen rode minipaprika

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verdeel de sesamzaadjes over een bord. Haal de visfilets door het sesamzaad. Zet apart. Plaats de spinazieblaadjes in het stoommandje en stoom gedurende 3 minuten. Laat uitlekken Zet apart.

  2. Verwarm de olijfolie in een bakpan. Bak de vis in 2 minuten aan elke kant goudbruin. Zet apart.

  3. Verdeel de spinazie over de borden. Plaats hierop de gepaneerde visfilets. Werk af met ringen minipaprika en een scheutje pikante olie.

Tips

Heerlijk met quinoakoekjes, gestoomde krielaardappels of rattes.

De kooktijd is afhankelijk van de dikte van de visfilets.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.