Waterzooï van tong en pastinaak

Gemiddeld
60 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 tongfilets
  • 200 ml visfumet van Bouton d’Or
  • 100 ml room van Pâturages
  • 1 pastinaak
  • 8 krielaardappelen van Saint Eloi
  • ½ bosje peterselie
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Schil de aardappelen en kook 15 minuten in gezouten water. Zet opzij.

  2. Kruid de tongfilets aan elke kant met zout en peper en rol op.

  3. Schil de pastinaak en snij in stronkjes

  4. Verhit de visfumet met de room. Voeg eerst de stronkjes pastinaak toe en laat 5 minuten koken.Daarna de aardappelen en tongfilets en laat alweer 5 minuten koken.Doe er op het einde de versnipperde peterselie bij.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.