Wildsaus met bosbessen, honing en specerijen

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 350 g bosbessen
  • ½ glas honing
  • 150 g kristalsuiker
  • 150 g bruine suiker
  • 1 snufje nootmuskaat van Cigalou
  • 1 snufje kaneel van Cigalou
  • 2 kruidnagels van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Doe de bosbessen, de honing, de 2 suikers, de nootmuskaat, de kaneel en de kruidnagels in een kookpot en voeg 15 cl water toe.

  2. Laat afgedekt ongeveer 30 min koken op zacht vuur. Roer regelmatig.

  3. Je saus is klaar als ze dik en smeuïg is.

  4. Dien warm op bij eender welk wildgerecht.

Tips

Denk eraan de kruidnagels te verwijderen voor je de saus opdient!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.