Volg het recept stap voor stap
                                        Voorbereidingstijd : 
                                        15 min                                    
                                                                - 
                                            
Pel de sjalotten en hak ze fijn. Fruit ze in wat boter in een pan.
 - 
                                            
Voeg de rode wijn, de tijm, de laurier, zout en peper toe en breng aan de kook. Laat inkoken tot je (ongeveer) anderhalf glas jus hebt.
 - 
                                            
Giet er de balsamicoazijn bij en roer. Voeg dan de boter in stukjes toe en laat koken op zacht vuur en onder voortdurend roeren.
 - 
                                            
Giet de jus door een zeef.
 - 
                                            
Flambeer met de cognac.
 - 
                                            
Voeg de bloem toe om de saus wat in te dikken en eindig met de 4-vruchtenconfituur.
 
Tips
Je kunt ook armagnac gebruiken om te flamberen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.